Katina 5 Kart Açılımınız ve Yorumları




Mida Ters
Zümrüt prensesi. Aklınızı kullanarak her durumla başa çıkabilirsiniz. Bir kadının koyduğu engelin üstünden geçmelisiniz ve bunu başaracaksınız. Aşk Anlamı : İlişkide sorunlar var. Kavgalar, karşılıklı atışmalar, şikayetler ve kıskançlık söz konusu.Senin ilgilendiğin kişi seninle ilgilenmiyor yada vakit geçiriyor. Bu durumun farkına varıp ilişkiyi hemen sonlandıracaksın.

Kale Ters
Bu kart öncesinde kötü kart gelmişse o konuda engel görünüyor. Kritik ve zorlu bir mücadele. O konuda kayıp veya yenilgi.

Karanlık
Kart hangi şekilde çıkarsa çıksın anlamı aynıdır. Şans kötüye dönüyor. Ayrıca bu demek oluyor ki kişi isteklerini başarıyla yerine getiremeyecek ve hedeflerine ulaşamayacak. Karanlığın gücü yok edici olacak.

Isfahan Ters
Belirleyici Yasa değişikliği sizi zafere götürecek. Başarmak için sakinliğini korumalısınız. Sonuçlara atlamayın ve hızlı hareket etmeyin. Hareket etmeden önce iki kere düşünün. Anlamsız kelimelerden ve konuşmalardan sakının bunlar size zarar getirir.

Köpek
Bir arkadaşınız yardıma ve desteğe geliyor. Bu kart ayrıca önceki ve sonraki kartlarla birlikte evde olup bitenleri gösteriyor. Eski ve gerçek bir arkadaşınızdan gelen çözüme inanmanız gerektiğini söylüyor.


[maxbutton name=”Baska 5 Kart Cek”]   [maxbutton name=”3 Kart Acilimina bak”]